Yritys

Esittely

Suomen Teollisuuskylmä Oy (STK) tarjoaa asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä teollisia kylmäjärjestelmiä ja lämpöpumppuja. Joustava palvelumme kattaa koko kylmäjärjestelmän elinkaaren aina suunnittelusta toteutukseen, kunnossapitoon ja laitoksen purkuun asti. Toimimme koko maan kattavasti.

Yrityksemme on perustettu vuonna 2011, ja osalla henkilöstöämme on vielä paljon pidempi, jopa vuosikymmenien kokemus alalta. Henkilöstömme on yli viisinkertaistunut perustamisen jälkeen, ja kasvu jatkuu edelleen.

Vastaamme merkittävänä toimijana muun muassa elintarvike- ja prosessiteollisuusalalla toimivien asiakkaidemme, logistiikkakeskusten sekä jääratojen ja -hallien kylmäratkaisuista.

Ympäristö

Suomen Teollisuuskylmä Oy pyrkii vähentämään ympäristölle aiheutuvaa kuormaa käyttämällä asennuskohteissaan aina mahdollisuuksien mukaan ympäristöystävällisiä kylmäaineita. Kaikilla asentajillamme on TUKESin myöntämät luvat yli 3 kilon HFC-kylmäaineille.

Valmistamme ja toimitamme myös lämpöpumppuja, joilla voidaan hyödyntää laitoksen jäähdytysprosessissa syntyvä lauhdelämpö esimerkiksi ilmastoinnin ja käyttöveden lämmitykseen. Näin energiatehokkuutesi paranee ja saat selvää säästöä. Lämpöpumppuja on mahdollista saada myös luonnollisilla kylmäaineilla.

Pidämme huolen siitä, että jäteöljyt ja jätekylmäaineet – mukaan luettuna ammoniakki – kierrätetään oikeaoppisesti ja ympäristöystävällisesti käytöstä poiston jälkeen.

Laatulupaus

  • Voit hyödyntää asiantuntemustamme jo suunnitteluvaiheessa
  • Laitetoimittajiin sitoutumattomana kumppanina voimme valita aina tarpeeseen parhaiten sopivat laitteistot maailman parhailta toimittajilta.
  • Asennamme kylmäjärjestelmät halutessasi avaimet käteen -periaatteella heti käyttövalmiiksi.
  • Energiatehokkuutesi paranee ja saat selvää säästöä, kun otat käyttöön valmistamamme lämpöpumput. Niillä pystytään hyödyntämään laitoksen jäähdytysprosessissa syntyvä lauhdelämpö esimerkiksi ilmastoinnin ja käyttöveden lämmitykseen.
  • Huolto- ja päivystyspalvelumme takaa sinulle mahdollisimman häiriöttömän toiminnan.
  • Tarvittaessa päivystämme ja etävalvomme 24/7 ja tartumme toimeen heti poikkeustilanteiden niin vaatiessa.
  • Laadimme TUKES-ohjeen mukaiset seurantasuunnitelmat rekisteröidyille painelaitteille. Seuranta korvaa painelaitteen sisäpuoliset määräaikaistarkastukset.
  • Laitteiston tullessa elinkaarensa päähän saat uudet suunnitelmat ja asennuksen tutulta kumppaniltasi.

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä ei valitettavasti ole avoimia työpaikkoja. Mikäli kuitenkin Suomen Teollisuuskylmä Oy työpaikkana kiinnostaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen ja ansioluettelon osoitteeseen: info(at)teollisuuskylma.fi. Otamme yhteyttä, jos meillä avautuu kiinnostustasi vastaava työtehtävä.