Suomen Teollisuuskylmä Oy
Oikojankatu 13 • 33840 TAMPERE • Keskus 010 583 2900 • info@teollisuuskylma.fi

Uutiset

Teollisuuskylmä muutti Oikojankadulle

Julkaistu 21.07.2016
Suomen Teollisuuskylmän toimitilat ja päävarasto ovat muuttaneet Tampereen Lahdesjärven alueelle. Yhtiön laskutukseen ja taloushallintoon liittyvät toimet hoidetaan edelleen Pinninkadulta.

Oikojankadulta löytyi yritykselle toimiva tilakokonaisuus, joka mahdollisti tuotannon ja varaston keskittämisen saman katon alle. Toimipiste sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, sillä se on valtateiden E12 ja E63 risteyksen läheisyydessä.

Tervetuloa tutustumaan uusiin toimitiloihimme!

Ajo-ohje

Valtatieltä E12 (Tampere-Helsinki) tulevat tai valtatieltä E63 lännestä saapuvat:
Kääntykää Lahdesjärven risteyksestä rampille 40 Jyväskylän ja Lahden suuntaan. Nouskaa seuraavasta kiertorampista oikealle viitan Vuores/Lahdesjärvi suuntaan ja kääntykää rampin päästä vasemmalle Vuoreksen Puistokadulle (opaste: Vuores). Ajakaa liikenneympyrästä suoraan (ulos toisesta liittymästä) ja noin 200 metrin päästä kääntykää oikealle Oikojankadulle.

Valtatieltä E12 E63 idän suunnasta saapuvat:
Nouskaa rampista 40 oikealle viitan Vuores/Lahdesjärvi suuntaan. Seuratkaa tietä liikennevaloristeykseen ja ajakaa suoraan risteyksen yli Vuoreksen Puistokadulle. Ajakaa liikenneympyrästä suoraan (ulos toisesta liittymästä) ja noin 200 metrin päästä kääntykää oikealle Oikojankadulle.

Suomen Teollisuuskylmän toimipiste sijaitsee nyt Tampereen Lahdesjärvellä, osoitteessa Oikojankatu 13.

Suomen Teollisuuskylmän konttori ja varasto sijaitsevat nyt Tampereen Lahdesjärven alueella, osoitteessa Oikojankatu 13.